کتابخوان مهرماه
يكشنبه, ۲۲ مهر ۱۳۹۷، ۱۲:۲۴ ب.ظ
مولف «کتابچه فروتن آشپزی» ضمن تصریح ربط های بنیادین تغذیه با فرهنگ، به پیوندهای ذائقه سنتی و فرهنگ این سرزمین و دگرگونی های اجتماعی آن (تو بخوان «تهاجم فرهنگی») نیز می پردازد. و جای جای این کتاب از ابراز نقد و نظر نمی پرهیزد. این همه مبتنی بر اصول چندگانه ای نگاشته می شود که اجازه نمی دهد واننده پا در هوا به یادگیری پختن خورش هویج،آبگوشت، بورانی ها یا نرگسی ها بپردازد. اصول فکری مد نظر به ترتیب عبارت اند از:
اول- به فراموشی نسپردن و پشت نکردن به سنت های آشپزی منطقه و سرزمین خودی.
دوم- ابطال این تصور که سنت علیه مدرنیته است. اگر سنت آشپزی نداشته باشی، امکان تغییرات مدرن را نمی توان داشته باشی.
سوم- از آن جا که دو اصل آخری حاوی مهم ترین ربط های مطرح در این کتاب هستند، مطالب به صورت نقل قول مستقیم آورده می شود.
- ۹۷/۰۷/۲۲
- ۱۶۵ نمایش